Aaron Blommaert

Heel Vlaanderen heeft net ontdekt wie zich al die weken verschuilde onder het pak van Tovenaar. Niemand minder dan Aaron Blommaert bleek Tovenaar te zijn en mocht zich ook als winnaar van The Masked Singer uitroepen.

Aaron Blommaert, begon met zingen nog voor hij kon praten. Gefascineerd door alles wat met entertainment te maken heeft, vroeg hij als vierjarig ventje aan zijn ouders hoe je dat doet, op tv komen. Amper zes jaar later was het zover en stond hij met de band Ketz op het podium van Junior Eurosong. Daarna volgden Ketnet Musical, The Voice Kids & maakte hij deel uit van de band ‘Bobby’. Aaron was recent nog te zien als ‘Jonas’ in het laatste seizoen van het immens populaire ‘#LikeMe’, en sinds twee jaar kruipt hij voor de soap ‘Familie’ in de huid van de muzikale en mysterieuze ‘Raven’. Ondertussen is hij ook presentator van oa. ‘Tien Om Te Zien’ en ‘The Voice 2022’.

2024 heeft alvast een vliegende start genomen voor Aaron. Hij won zijn allereerste MIA ooit, nl die voor ‘Doorbraak’. Daarnaast won hij ook de ‘Doorbraak’ award bij de Kastaars én werd hij verkozen als ‘Held’ tijdens het Gala van de Gouden K’s. Een mooie bevestiging van de prestaties die hij het voorbije jaar geleverd heeft!




In de afgelopen 30 dagen het meest gespeeld op:

MNM - 55.38% (103x)
VRT Radio 2 - 44.09% (82x)
Qmusic Belgie - 0.54% (1x)

Plays per week voor Aaron Blommaert

Tracks van Aaron Blommaert

AARON BLOMMAERT - Deurbel AARON BLOMMAERT - Donderdag Aaron Blommaert - Egotrip AARON BLOMMAERT - Zonde