Rosann

Nederlandstalige pop met een eigentijds stemgeluid. ROSANN beschrijft gedachten en situaties die je ervaart bij het volwassen worden, van de hoogste pieken tot de diepere dalen. Haar schrijfwijze is rijk aan sterke metaforen waarmee ze haar luisteraars meeneemt in alle dubbele lagen die de Nederlandse taal rijk is.

ROSANN is sinds 2020 actief als singersongwriter en werkt sindsdien hard aan haar carrière. Zo werd ze Halve Finalist in The Voice van Vlaanderen 2022 waar ze Vlaanderen verraste met onder andere haar eigen Nederlandstalige vertalingen op wereldhits als "Creep". Daarnaast trad ze in 2023 op bij onder andere Concert At Sea, Vestrock, Weitjerock en Bevrijdingsfestival en was ze te horen op VRT Radio 2, NPO 3FM en NPO Radio 5.

In 2024 werd ze geselecteerd voor de Grote Prijs van Nederland en gaf ze haar eigen headlineshow in De Spot, Middelburg. Met haar zomertour 2024 zal ze op 25 podia staan in Vlaanderen en Nederland met optredens op oa Suikerrock en Zomerparkfeest Venlo. Met haar nieuwe single “Geef me tijd” betrad ze binnen 1 week de Vlaamse Ultratop 30.




In de afgelopen 30 dagen het meest gespeeld op:

VRT Radio 2 - 100.00% (39x)

Tracks van Rosann

Rosann - Vallen Rosann - Geef Me Tijd