Madison Beer

Madison Beer is een multi-platina verkopende artiest, songwriter, producer en auteur. Sinds haar muzikale debuut op twaalfjarige leeftijd is Madison uitgegroeid tot een dynamische en veelzijdige artiest wiens geluid meerdere muziekgenres combineert met krachtige en emotionele vocalen die een rauwe en eerlijke weergave van de menselijke ervaring bieden. Met meer dan 2,4 miljard streams wereldwijd heeft Madison een toegewijde fanbase opgebouwd en lovende kritieken ontvangen voor haar unieke mix van soulvolle melodieën, haar krachtige vocale bereik en introspectieve teksten die de complexiteit van liefde, liefdesverdriet en zelfontdekking verkennen. Als creatieve kracht en visionair zijn Madison's muziekvideo's en podiumoptredens zorgvuldig samengesteld, en bieden ze een ervaring die het publiek meeneemt naar haar fantasierijke wereld door haar scherpe oog voor esthetiek.

Terwijl Madison blijft evolueren als artiest, daagt ze zichzelf uit om nieuwe muzikale terreinen te verkennen, terwijl ze haar talent, ambitie en toewijding aan haar kunst laat zien. Met haar onverschrokken vastberadenheid en passie voor muziek blijft Madison Beer een onuitwisbare indruk achterlaten in de industrie.

Binnenkort zal Madison haar langverwachte tweede studioalbum Silence Between Songs uitbrengen, waarop ze alle nummers heeft geschreven en gecoproduceerd.



Genres:

#pop

In de afgelopen 30 dagen het meest gespeeld op:

Eldoradio - 80.00% (4x)
SLAM - 20.00% (1x)

Tracks van Madison Beer

Madison Beer - All Day And Night Madison Beer - Home To Another One Madison Beer - MAKE YOU MINE